PodoPoint

PodoPoint® – Jalkojenhoidon ammattilaisille

PodoPoint® on jalkojenhoitoon ja jalkaterapiaan suunniteltu sähköinen asiakastietojärjestelmä. PodoPoint® ohjelman avulla voit tehdä hoitokirjaukset kätevästi ja turvallisesti tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimella. Organisaatiossa voi olla useita käyttäjiä ja jokainen kirjautuu omilla tunnuksillaan ohjelmaan. PodoPoint®-asiakastietojärjestelmä on helppokäyttöinen ja selkeä, se on suunniteltu helpottamaan jalkojenhoidon ammattilaisen työtä.  

Podopoint Oy järjestää yhdessä jalkahoitola Kinttupisteen kanssa suosituksi nousseita, monipuolisia koulutuksia jalkojenhoidon ammattilaisille. Koulutukset lisäävät jalkahoitajien ja jalkaterapeuttien ammattitaitoa, jotta voimme yhdessä varmistaa asiakkaidemme parhaan mahdollisen hoidon.

Kaikki koulutukset pohjautuvat ammattilaisten kanssa tehtyyn yhteistyöhön. 

Ammattilainen PodoPoint® ohjelman takana

PodoPoint® asiakastietojärjestelmän takana on  Sirpa Siekkeli. Hän toimii sekä Podopoint Oy:n että jalkahoitola ja jalkojenhoidon erikoisliike Kinttupisteen yrittäjänä.

Sirpalla on pitkä historia jalkojenhoidon ammattilaisena, PodoPoint® ohjelman tarina alkaa jo vuodesta 2011 Sirpan opiskellessa jalkojenhoidon ammattitutkintoa.

Käy lukemassa lisää Sirpan ja PodoPoint® asiakastietojärjestelmän tarinasta!

sirpa