PodoPoint

OnyFix® -kynnen oikaisumenetelmä

Koulutuksen kuvaus

OnyFix® -kynnen oikaisumenetelmä on monipuolinen ja innovatiivinen tuote pihtikynsien ja sisään kasvaneiden kynsien kivuttomaan ja tehokkaaseen hoitamiseen. Menetelmä perustuu kovetettuun OnyFix-korjausaineeseen, mikä on helppo asettaa ja muotoilla.

Kurssilla selvitetään teknologian demonstrointi ja harjoitellaan käytännössä oikaisun laittoa pareittain, kouluttajan ohjauksessa. Mietimme myös lyhyesti hinnoittelua oikaisuhoidon puitteissa. Kouluttajana toimii Sirpa Siekkeli, Sertifioitu OnyFix-kouluttaja.

Koulutuksen tiedot

Paikka: Kinttupiste, Humalistonkatu 18, 20100 Turku

Aika: 11.3.2023 ja 22.4.2023 klo 10.00 – 14.00

 

Paikka: Kellokas, Tunturitie 54, 95970 Äkäslompolo (Ylläs)

Aika: 19.3.2023 klo 12.00 – 16.00

 

Koulutuksen hinta: 350 € alv 0%
Järjestäjä: Podopoint Oy

Koulutukseen voit ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta tai lähettämällä ilmoittautumisen osoitteeseen info@podopoint.fi tai soittamalla 045 695 9016 (iltaisin). Koulutus toteutuu kuuden (6) osallistujan ryhmissä.

Koulutuksen hinta sisältää kurssi- ja harjoittelumateriaalin, kurssitodistuksen ja kahvin. Maksu tapahtuu Tanskan Jysk Fodplejeteknik- maksulinkin kautta. Saat linkin ilmoittautumisen jälkeen.

Kun ilmoittaudut, sitoudut tulemaan kurssille. Maksamalla kurssimaksun varmistat kurssipaikkasi. Peruutetusta kurssipaikasta veloitamme 50 % kurssin hinnasta. 5 vrk tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutus kirjallisena info@podopoint.fi

Ilmoittaudu koulutukseen

  Palautetta koulutuksesta

  ”Positiivinen kurssi, selkeä ja erittäin paljon tuli tietoa.”

  ”Mukavan pieni ryhmä. Harjoittelu oli hyvää sekä vinkit ja palautteet”

  ”Selkeä kokonaisuus ja sai riittävästi harjoitella. Kuvat havainnollistivat hyvin.”

  ”Hyvä kurssi. Käytännön opetusta ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin.”

  ”Riittävästi tietoa oikaisusta.”