PodoPoint

OnyFix® -kynnen oikaisumenetelmä

Koulutuksen kuvaus

OnyFix® -kynnen oikaisumenetelmä on monipuolinen ja innovatiivinen tuote pihtikynsien ja sisään kasvaneiden kynsien kivuttomaan ja tehokkaaseen hoitamiseen. Menetelmä perustuu kovetettuun OnyFix®-korjausaineeseen, mikä on helppo asettaa ja muotoilla.

Onyfix®-oikaisumenetelmän lähikoulutus on yksi tehokas koulutuspäivä, jonka avulla kehität osaamistasi kynnenoikaisussa. Lähikoulutus on jatkoa Kynnenoikaisun perusteiden verkkokoulutuksellemme.

Koulutus sisältää:

  • Teoriaosuus sisältää OnyFix®-oikaisun demonstroinnin, erilaisia oikaisutapauksia ja perehdytyksen OnyFix®-korjausaineen eri käyttömahdollisuuksiin. 
  • Käytännön osuus sisältää mallioikaisun ja oikaisun harjoittelua käytännössä, mikä tehdään pareittain kouluttajan ohjauksessa. 
  • Lisäksi mietimme myös lyhyesti hinnoittelua oikaisuhoidon puitteissa. 
Kouluttajana toimii Sirpa Siekkeli, sertifioitu OnyFix® -kouluttaja.®
 
Huom! Koulutukseen osallistumisen edellytyksenä on suoritettu Kynnen oikaisun perusteet -verkkokoulutus. Verkkokurssi oikaisun perusteista on hyvä käydä 3-5 pv ennen lähikoulutusta, sillä verkkokoulutuksesta tulevia kysymyksiä ratkotaan menetelmä-koulutuksessa. 

Koulutuksen tiedot

 

Onyfix® -lähikoulutus, 1 päivä

Paikka: Kinttupiste, Humalistonkatu 18, 20100 Turku

Seuraavat lähikoulutuksen ajankohdat (valitse alla olevasta lomakkeesta sinulle sopivin):

17.2.2024 klo 10.00 – 14.00

13.4.2024 klo 10.00 – 14.00

 

Koulutuksen hinta: 370 € alv 0%

 

Järjestäjä: Podopoint Oy

Koulutukseen voit ilmoittautua oheisen lomakkeen kautta tai lähettämällä ilmoittautumisen osoitteeseen sirpa.siekkeli(at)podopoint.fi tai soittamalla 045 695 9016 (iltaisin). Lähikoulutus tapahtuu kuuden (6) osallistujan pienryhmissä.

Onyfix® -lähikoulutuksen hinta sisältää kurssi- ja harjoittelumateriaalin, kurssitodistuksen ja kahvin.

Maksu Onyfix®-lähikoulutukseen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen. Lähetämme sinulle linkin, jolla maksu tulee suorittaa  Tanskan BetterFeet -maksulinkin kautta.

Kun ilmoittaudut, sitoudut tulemaan kurssille. Maksamalla kurssimaksun varmistat kurssipaikkasi. Peruutetusta kurssipaikasta veloitamme 50 % kurssin hinnasta. 5 vrk tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Peruutus kirjallisena sirpa.siekkeli(at)podopoint.fi

Palautetta koulutuksesta

”Positiivinen kurssi, selkeä ja erittäin paljon tuli tietoa.”

”Mukavan pieni ryhmä. Harjoittelu oli hyvää sekä vinkit ja palautteet”

”Selkeä kokonaisuus ja sai riittävästi harjoitella. Kuvat havainnollistivat hyvin.”

”Hyvä kurssi. Käytännön opetusta ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin.”

”Riittävästi tietoa oikaisusta.”

Ilmoittaudu koulutukseen